Partner login

Messen voor de vakman

Hultafors - België

Cratsman's knives Een mes voor u

In wezen zijn messen al meer dan 100 jaar niet veranderd. Maar nu, nadat we met de experts, professionele vaklieden, hebben samengewerkt, hebben we een uniek assortiment messen ontwikkeld.
Speciaal ontwerp, passend bij de manier waarop vaklieden eigenlijk werken.

MESSEN VOOR VAKMENSEN – AANGEPAST AAN UW WERKELIJKHEID.

Bij het ontwikkelen van onze vakmansmessen hebben we hulp gekregen van de werkelijke experts – professionele vakmensen. We hebben bestudeerd wat ze doen, geluisterd naar wat ze willen en geprobeerd hun behoeften te identificeren.

Staal met sterkte

De lemmeten van onze messen zijn gemaakt van Japans staal, dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit. De snijrand wordt in een aantal stappen geslepen en als laatste wordt het mes op een leren riem gewet. Hierdoor wordt het lemmet zeer duurzaam en krijgt het een echt scherpe snede.

Hard plastic

Zowel het heft als het holster zijn gemaakt van super-duurzaam polypropyleen – PP plastic. Het heft is ontworpen om u een veilige en comfortabele grip te geven.

Met een unieke functie waardoor het holster niet van de knoop op uw broek losraakt, en toch gemakkelijk te verwijderen is. Ieder mes heeft zijn eigen kleur zodat u gemakkelijk uw favoriete mes kan herkennen.

UNIEKE FUNCTIES

Hultafors craftsman's knives

Ons assortiment bestaat uit messen met slimme kenmerken om uw werk gemakkelijker te maken. Bijvoorbeeld:

Heavy-duty en beitelmessen.

Dit zijn krachtige en duurzame messen, die kunnen worden gebruikt voor bijna alle klussen waarbij het nodig is verschillende materialen los te maken, breken, losbeitelen en hakken.

Heavy duty knife

Schildersmes.

Het schildersmes is een triple-functie gereedschap. Het is natuurlijk vooral een mes, maar het is ook een schroevendraaier
en een verfblikkenopener.

Painters knife

Loodgietersmes.

Omdat loodgieters heel vaak bramen van leidingen moeten verwijderen, heeft het loodgietersmes een geïntegreerde vijl aan één kant van het lemmet.

Plumbers knife

Vraag het ons