Partner login

Over onze producten

Hultafors - België

"Functie en precisie die u kunt voelen in uw hand."

Imagecaption=Håkan Carlsson | Product Manager, HultaforsU kunt het elke vakman vragen. Ze zullen allemaal zeggen: "Als je topkwaliteit wilt, moet het Hultafors zijn."

Als u Hultafors-gereedschap kiest, kunt u erop vertrouwen dat u topfunctionaliteit, -betrouwbaarheid en -precisie krijgt. Gereedschappen die alle harde klappen kunnen opvangen, duurzaam zijn en, niet te vergeten, goed in de hand liggen.

De reden daarvoor is vrij eenvoudig. We ontwikkelen al onze producten in samenwerking met professionals. We kennen hun werksituatie en luisteren naar wat ze nodig hebben. Ze zijn betrokken bij het testen van de producten totdat iedereen tevreden is met het resultaat. Voor ons is dit de enige manier om zeker te weten dat ons gereedschapook echt goed werkt en uw werk eenvoudiger maakt.

Onze kennis van uw werkdag en van die van andere vakmensen, is onmiskenbaar uniek. Net als onze rijke ervaring. Het begon allemaal in 1883, toen Karl-Hilmer Johansson Kollén ontwierp wat nu de wereldberoemde duimstok is. Sinds toen hebben we 130 jaar lang gereedschappen voor ambachtslieden ontwikkeld en gefabriceerd. Gereedschappen waar je in alle omstandigheden, iedere dag op kunt vertrouwen.

Håkan Carlsson
Product Manager, Hultafors

Vraag het ons