Partner login

Precisie, voor het harde werk.

Hultafors - België

NIEUWE PR ROLBANDMETERS VAN HULTAFORS.

Met onze nieuwe stevige PR rolbandmeters, krijg je een nieuwe dimensie in betrouwbare precisie en gebruiksgemak. De slijtvaste banden zijn voorzien van high-impact behuizing met ergonomisch ontwerp met rubber beklede knop en rem voor een optimale grip.

De 3 meter versie is zowat de beste meter die je kan vinden.

Hultafors short tapes PRTrek de stalen band uit en voelt de hoogwaardige precisie die verborgen zit in het mechanisme. De band loopt soepel en geruisloos met een zachte terugloop actie. De aparte rem stopt alle bandbeweging voor een verhoogde nauwkeurigheid.

De rem is voorzien van een anti-slijtage eigenschap voor een betere duurzaamheid. Voeg er de doordachte metalen riem aan toe voor veiliger werken op hoogtes en het beeld is duidelijk: u zult nooit meer meten als ervoor.

De nieuwe PR rolbandmeter bestaat in drie verschillende lengtes en biedt een nieuwe dimensie van stevigheid, nauwkeurigheid en gebruiksgemak. Verpakt in de meest veerkrachtige behuizing ooit, zijn ze speciaal gemaakt om hun mannetje te staan, zelfs ​​tegen het zwaarste werk.

Het ergonomische ontwerp is voorzien van een met rubber beklede knop en rem, gemaakt om vast te klampen aan het hand als de stalen band wordt getrokken. Dit is wanneer de hoogwaardige precisie-mechanisme in het spel komt:

"De slijtvaste band, ingedeeld met een hoge precisie inkjet print, loopt soepel en komt terug met een zachte terugloop actie. Alle beweging wordt gedempt met een effectieve ruisdemper en, wanneer de rem-stop wordt ingedrukt, stopt alles direct om de meest nauwkeurige meting mogelijk te maken.

Voeg er een metalen hanger voor een riem aan toe, waardoor veilig werken op grote hoogte mogelijk is, en je hebt een tool voor elke uitdaging, "zegt Håkan Carlsson, Product Manager bij Hultafors Group.

ROLBANDMETER STAAL PR

Stevige rolband met ergonomische grip, met rubber beklede knop en remblok, gemaakt uit hoge impact behuizing van ABS materiaal. Geel, slijtvast mes ingedeeld met zeer nauwkeurige inkjetprint. Soepele terugloop van de band en rem met anti-slijt eigenschap.Metal hole hanger for strap enabling safe work at heights.

  • Type goedgekeurd als EU-Klasse I.
  • Metalen hanger voor riem waardoor veilig werken op hoogte mogelijk is.
  • Sterke RVS eindhaak met versterkingsplaat.
  • Aparte rem waardoor de band niet beweegt.
  • De band kan worden vervangen en is beschikbaar als reserve.

Gepubliceerd 23 mei 2013.

Vraag het ons