Partner login

Scherpe en betrouwbare Beitels - altijd bij de hand.

Hultafors - België

Zie het als je nieuwe dagelijkse vriend. Scherp, betrouwbaar en altijd bij de hand. Hultafors beitels zijn ontworpen om maximale scherpte te combineren met duurzaamheid.

Klaar voor zware precisie en allround gebruik, van hakken tot wrikken en schrapen.

Hultafors new chisels

Hultafors chisels

Perfect Japanse steelblade geslepen , heavy-duty handvat voor harde hamerslagen en een slimme holster met een clip voor gemakkelijke toegang te allen tijde. Met andere woorden een veelzijdig beitel , in een breed scala aan afmetingen.

Uw nieuwe vrienden? Verzamel je favorieten in onze enkele 3 - beitelhouder , eenvoudig te bevestigen aan je riem of in uw gereedschapskist.

Dus maak je klaar voor een nieuw niveau van precisie en efficiëntie.

EDC BEITELS VAN HULTAFORS

Hultafors chisels EDCProfessionele vakmannen gebruiken hun beitels niet alleen meer voor hout uit te snijden . In plaats daarvan is de beitel uitgegroeid tot een all - round instrument dat wordt gebruikt voor alles van hakken tot wrikken en schrapen.

As a response to this trend Hultafors now launches Chisels EDC – an all-new product range carefully designed to combine maximum sharpness with hard-wearing durability. "Tough, versatile and highly ergonomic. These products will make a great addition to any toolbox," says Håkan Carlsson, Product Manager at Hultafors.

Als reactie op deze trend lanceert Hultafors nu EDC Beitels - een geheel nieuwe productcategorie die zorgvuldig ontworpen is om maximale scherpte te combineren met duurzaamheid. "Sterk, veelzijdig en zeer ergonomisch. Deze producten zullen een geweldige aanvulling zijn in elke werkuitrusting", zegt Håkan Carlsson , Product Manager bij Hultafors.

Tijdens een recente studie van professionele vakmannen in actie, ontdekte Hultafors een duidelijke behoefte aan wendbare beitels die zowel makkelijk mee te nemen zijn als geschikt voor het hele jaar door mee te werken. Bouwvakkers, timmerlieden , de vloerleggers , dakleggers , schilders en slotenmakers hadden allemaal dezelfde noden - een beitel mes dat tegen een stootje kan en een handvat dat geen schrik heeft van een hamer.

"De EDC beitels zijn gemaakt van perfect geslepen Japans staal en een heavy-duty handvat, gemaakt van glasvezel versterkte PP (polypropyleen) kunststof , die een keiharde inslag kan weerstaan​​. Het blad is voorzien van weerhaken om te voorkomen dat het blad uit in het handvat gedwongen wordt bij het raken , waardoor de beitel aanvoelt als een vast geheel . Om ze allemaal extreem bereikbaar te maken hebben we een doordachte nieuwe holster die gemakkelijk kan bevestigd worden aan een riem, zak, of jeans-knop "Samengevat, elke toepassing - direct bij de hand." zegt Håkan Carlsson.

Het nieuwe gamma beitels omvat verschillende maten, van 6mm tot 32mm. Om het gebruik te vergemakkelijken, hebben de messen geen scherpe hoeken en de vorm van de handgreep heeft een perfecte plaatsing..

IGC HOLBEITELS VAN Hultafors

Hultafors chisels IGCScherp, betrouwbaar en altijd bij de hand bij het installeren van sloten en scharnieren in houten deuren - dat is de nieuwe IGC holbeitel van Hultafors . Kortom, de nieuwe beste vriend van de slotenmaker. Met behulp van een boor ronde uithollingen maken is een verouderde technologie. "Maak je klaar voor een geheel nieuw niveau van precisie", zegt Håkan Carlsson, Product Manager bij Hultafors.

De nieuwe IGC holbeitel van Hultafors zal een echte traktatie zijn voor precisie slotenmakers. Het nieuwe product heeft een Japans mes uit staal van zeer hoge kwaliteit, een heavy-duty handvat ontworpen om frequente hamerslagen te weerstaan ​​en een doordachte holster voor een gemakkelijke bereikbaarheid.

Het blad is voorzien van weerhaken om te voorkomen dat het blad uit in het handvat gedwongen wordt bij het raken , waardoor de beitel aanvoelt als een vast geheel . Deze gebogen beitel met scherpe binnenkant, geeft elke keer een nauwkeurige 11mm straal met slechts één slag, dit verbetert effectief het werk bij het installeren van 22mm sloten of scharnieren.

"Van nu af aan, kunnen de slotenmakers over de hele wereld rekenen op een geheel nieuw niveau van precisie en efficiëntie bij hun afwerking . En bovendien, is de holbeitel zeer toegankelijke met zijn doordachte nieuwe holster die gemakkelijk kan worden bevestigd aan een zak, riem of jeans-knop "Samengevat, elke toepassing - direct bij de hand." zegt Håkan Carlsson.Hultafors chisels holder 3 pcs

Een recente studie door Hultafors gebruikers liet ook blijken dat een snelle toegang tot een aantal favoriete beitels is een belangrijke prioriteit. Daarom introduceren we de unieke 3-beitelhouder. Een innovatief product, te koppelen aan uw riem of in uw gereedschapskoffer, die uw nauwst meest gebruikte beitels samen houdt te allen tijde.

Gepubliceerd 24 februari 2014.

Vraag het ons