Partner login

Slaghamer - terugslagloze kracht zonder vonken

Hultafors - België

Met de nieuwe terugslagvrije hamer Dead Blow van Hultafors kunt u rekenen op alle kracht die je nodig hebt, met verminderde terugslag en zonder vonken. De dead blow functie maakt gebruik van stalen kogels om de schok te verlichten en de terugslag verminderen.

Het ontwerp is voorzien van een zacht oppervlak die het risico vermindert sporen na te laten op het werkstuk, en een vlak bovenstuk die rechtop opslag mogelijk maakt. Ergonomisch handvat van glasvezel en een grip in Santopreen rubber.

Hultafors dead blow hammer

- "Onze slaghamers hebben een Santopreen handvat dat voor een optimale grip zorgt, vermindert de kans op RSI (repetatieve bewegingsletsels) en verbetert de ambachtelijke werkomgeving. We werken voortdurend aan nieuwe oplossingen die het dagelijks leven van ambachtslieden vergemakkelijkt en onze terugslagvrije hamer serie is hier geen uitzondering met zijn mooie uiterlijk en een fantastische grip ", zegt Håkan Carlsson, product manager bij Hultafors.

SLAGHAMER DB (DEAD BLOW)

Hammerhoofd bedekt met urethaan en een "dead blow" functie met behulp van stalen kogels om de schok te verlichten en de terugslag te verminderen. Zachte oppervlakken dat aangenaam zijn voor het werkstuk en vonkvrij. Ergonomisch handvat van glasvezel en een greep van Santopreen rubber.

  • Zachte oppervlakken, gemakkelijk op het werkstuk.
  • "Dead blow" functie maakt gebruik van stalen kogels om de schok te verlichten en de terugslag te verminderen.
  • Ergonomisch handvat van glasvezel en greep van Santoprene rubber.
  • Niet-vonkend.
  • Vlak bovenstuk die rechtstaande opslag mogelijk maakt.

Gepubliceerd 02 januari 2013.

Vraag het ons