Partner login

Talmeter – brengt meten naar een hoger niveau

Hultafors - België

De unieke markeermeters van Hultafors vereenvoudigen al jarenlang het werk voor vakspecialisten.
Met onze nieuwste TALMETER breiden we dit aanbod van mogelijkheden verder uit.

EENVOUDIG METEN EN MARKEREN.

Talmeter in handDe TALMETER onderscheidt zich door het feit dat u een meting kunt doen en deze vervolgens onmiddelijk op uw werkstuk kunt markeren, zelfs zonder de schaalverdeling te hoeven lezen om de lengte te controleren. Dankzij de gecombineerde meet-en markeerranden en een stevige rem kunt u uw ingestelde meting behouden en deze veilig overzetten op een object. Steeds weer opnieuw.

Daarnaast is het ook makkelijk om zowel interne als externe metingen te doen., cirkels te traceren en - afhankelijk van het model - zelfs diameters en omtrekken. Ontdek de uitgebreide mogelijkheden.

EEN INSTRUMENT MET EEN SCALA VAN TOEPASSINGEN

Talmeter 2m 3mGewoon om met traditionele meetlinten of vouwmeters te meten? Dan zal de TALMETER 2m/3m van Hultafors een revolutie betekenen op uw werk, hij vereenvoudigt meten en markeren in enorm veel situaties.

Stelt u zich voor: met een markeermeter bij de hand kunt u meten en markeren zonder de schaal af te lezen. Interne metingen zijn net zo gemakkelijk als externe. U kunt eenvoudig perfecte cirkels tekenen en zelfs diameters en exacte omtrekken meten. Allemaal met één instrument. Te mooi om waar te zijn? Helemaal niet. De TALMETER-markeermeters van Hultafors zijn ontworpen om uw werk te vergemakkelijken. Echt waar.

UITGEBREIDE MOGELIJKHEDEN

Talmeter 6mDe TALMETER 6 m van Hultafors maakt meten en markeren nog eenvoudiger. U kunt meten en markeren zonder de schaal af te lezen, interne en externe metingen doen en perfecte cirkels tekenen. Bovendien is het slijtvaste stalen blad perfect gebogen om juist te blijven, zelfs bij lange metingen.

Hij heeft ook een horizontale schaal aan de achterkant om het lezen te vergemakkelijken bij verticale metingen. Bovendien is er een rem met automatische vergrendelingsfunctie en een handige riemklem om ervoor te zorgen dat u uw TALMETER altijd bij zich hebt wanneer u hem nodig hebt.

Gepubliceerd 20 mei 2011.

Vraag het ons