Support & FAQ voor de Hultafors Measures-app

Op deze pagina vind je tips over het tot stand brengen van een verbinding en veelgestelde vragen met betrekking tot het gebruik van de Hultafors Measures-app.

Heb je na het volgen van deze stappen nog steeds problemen met de Bluetooth-verbinding? Staat het antwoord op je vraag niet bij de FAQ's?

Neem contact met ons op! Neem gerust contact met ons op via onze support: info@hultaforsgroup.nl

Een verbinding tot stand brengen tussen de app en het meetgereedschap

1. Activeer Bluetooth op je smartphone

Zorg ervoor dat Bluetooth geactiveerd is op je smartphone. Het Hultafors meetapparaat kan in de Bluetooth-instellingen niet worden gekoppeld met de smartphone.

Bluetooth activeren op Android-apparaten: Instellingen -> Verbindingen -> Bluetooth Bluetooth activeren op iOS-apparaten: Instellingen -> Algemeen -> Bluetooth

2. Activeer 'locatie delen' op je smartphone (alleen van toepassing op Android-apparaten)

Locatie delen is op Android-apparaten vereist zodat er soepel een verbinding tot stand kan worden gebracht tussen de app en het meetapparaat. Activeer 'locatie delen' in de instellingen van je smartphone of rechtstreeks in de app door op 'Altijd toestaan' te klikken.

3. Meerdere smartphones tegelijkertijd verbinden met hetzelfde meetapparaat

Een verbinding tussen de smartphone en het meetapparaat kan alleen tot stand worden gebracht als het meetapparaat niet tegelijkertijd met een andere smartphone is verbonden. Zorg ervoor dat iedereen die eerder verbinding heeft gemaakt met het meetapparaat, de app afgesloten heeft en dat deze ook niet op de achtergrond draait. De lijst met recent gebruikte apps moet ook worden gecontroleerd. Mocht het probleem nog niet verholpen zijn, kun je het meetapparaat opnieuw opstarten.

FAQ - Antwoorden op veelgestelde vragen

Hoe en waar kan ik de Hultafors Measures-app downloaden?

De Hultafors Measures-app is ontworpen voor Android- en iOS-apparaten. Open je app store (iOS: Apple App Store, Android: Google Play Store), zoek naar Hultafors Measures en installeer de app.

Directe app-downloadlinks: >> Apple App Store >> Google Play Store

Waar moet je in het algemeen rekening mee houden bij het gebruik van apps om ervoor te zorgen dat er geen fouten optreden?

Start je smartphone regelmatig opnieuw op. Sluit regelmatig achtergrond-apps uit de lijst met recent gebruikte apps.

Waarom heeft de Hultafors Measures-app Bluetooth nodig?

Het uitwisselen van gegevens tussen het meetapparaat en de Hultafors Measures app gaat via Bluetooth. Als de Bluetooth-functionaliteit niet actief is, kan er geen verbinding tot stand worden gebracht tussen het meetapparaat en de app.

Hoe activeer ik Bluetooth?

Bluetooth activeren op Android-apparaten: Instellingen -> Verbindingen -> Bluetooth Bluetooth activeren op iOS-apparaten: Instellingen -> Algemeen -> Bluetooth

Het Hultafors meetapparaat kan in de Bluetooth-instellingen niet worden gekoppeld met de smartphone.

Waarom is 'locaties delen' noodzakelijk voor de Hultafors Measures-app (op Android-apparaten)?

Google vereist locatiedelen om een Bluetooth-verbinding tot stand te kunnen brengen tussen het meetapparaat en de smartphone. Als het delen van locaties uit staat, kan de app niet worden gebruikt op Android-apparaten.

Hoe activeer ik 'locatie delen' (op Android-apparaten)?

Locatie delen op Android-apparaten: Instellingen -> Verbindingen -> Locatie

Locatie delen moet worden geactiveerd in de smartphone-instellingen. Bovendien moet de vraag 'Hultafors Measures-app toegang geven tot de locatie van uw apparaat?' worden bevestigd door 'Toestaan' te selecteren.

Waarom heeft de Hultafors Measures-app toegang nodig tot mijn foto's, media en bestanden om meetresultaten op te slaan (op Android-apparaten)?

Wanneer gegevens uit de app voor de eerste keer worden opgeslagen, wordt automatisch een map met de naam 'Hultafors Measures' aangemaakt in het interne geheugen van de smartphone. Als vervolgens foto's worden gemaakt of video's worden opgenomen met de Hultafors Measures-app of als de functionaliteit 'Gegevens opslaan' is geselecteerd, worden alle gegevens in deze map opgeslagen. Hultafors heeft geen toegang tot andere bestanden op je smartphone.

Waarom heeft de Hultafors Measures-app toegang nodig tot mijn foto's en video's om meetresultaten op te slaan (op iOS-apparaten)?

Deze toegang is nodig om ervoor te zorgen dat alle camerafuncties voor foto's en video's beschikbaar zijn. Hultafors heeft geen toegang tot andere bestanden op je smartphone.

Hoe kan ik achteraf de toegang tot functies goedkeuren, als ik dit eerder heb afgewezen door op 'Weigeren' te klikken?

Toestemming op Android-apparaten: Instellingen -> Apps & meldingen -> selecteer de Hultafors Measures-app -> Toestemmingen Toestemming op iOS-apparaten: Instellingen -> Gegevensbescherming -> relevante functies selecteren

Kunnen meerdere mensen met de Hultafors Measures-app tegelijkertijd verbinding maken met hetzelfde meetapparaat?

Nee, er kan slechts één persoon tegelijk verbinding maken met het meetapparaat. Je kunt alleen verbinding maken met het meetapparaat, als degene die de app het laatste heeft gebruikt de app gesloten heeft in de lijst met recent gebruikte apps (op de achtergrond) of je kunt het meetapparaat opnieuw opstarten.

Gereedschap uit dit artikel

graphic