Rafter Square - Een multifunctioneel hulpmiddel voor een efficiënte werkdag

Hultafors Rafter Square biedt solide precisie en een geweldige veelzijdigheid voor een zeer efficiënte werkdag.

CNC-bewerkte randen en een geanodiseerd, laag reflecterend oppervlak

Zoals altijd bij Hultafors ligt de focus op gebruiksvriendelijkheid, precisie en duurzaamheid. Onze Rafter Square is gemaakt van massief aluminium en heeft CNC-bewerkte randen en een geanodiseerd, laag reflecterend oppervlak. De niet-reflecterende beschermende coating weerkaatst geen zonlicht, waardoor de schaal net zo makkelijk af te lezen is in de volle zon als in de schaduw of binnenshuis. De verdeling is laser geëtst voor een optimale leesbaarheid.

Snelle en nauwkeurige 45° en 90° markeringen

Met deze tool kun je snel en nauwkeurig 45° en 90° hoeken aftekenen. De Rafter Square kan ook worden gebruikt als een gradenboog, waardoor je gemakkelijk elke gewenste hoek tussen 0° - 90° kunt meten en markeren.

Inkepingen voor afteken-/kraslijnen

Als je verschillende taken met hetzelfde gereedschap kunt uitvoeren bespaart dat veel tijd. De inkepingen voor afteken-/kraslijnen op de Hultafors Rafter Square kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om langslijnen af te tekenen of om gipsplaat op de juiste maat af te snijden.

Zaaggeleiding

De Hultafors Rafter Square is nuttig als zaaggeleiding vanwege de dikke rand en de stevige uitvoering in warmte behandeld aluminium met CNC-bewerkte randen. De zaag kan direct tegen de Rafter Square worden gebruikt voor kruis- of schuine zaagsneden. De beschermende afwerking verhoogt ook de wrijving om jouw Rafter Square beter tegen jouw werkstuk te houden tijdens het zagen.

Zadeldak, schilddak en dakspanten

Het gereedschap heeft schalen voor zadeldak, schilddak en standaard dakspanten. In de onderstaande video gaan we uitvoerig op deze functie in.

Gereedschap uit dit artikel

graphic