Specifieke messen voor specifiek werk

Optimale precisie en prestaties vragen om gereedschap dat speciaal voor de taak is ontworpen. Geheel in lijn met deze visie heeft Hultafors verschillende utiliteitsmessen ontwikkeld voor specifieke toepassingen. Het is niet alleen mogelijk om de messen snel en veilig te vervangen, de messen hebben ook een handige dispenser met springveer waar maximaal 10 messen in passen.

Messen met een doel

De collectie utiliteitsmessen van Hultafors bestaat uit zes speciale messen gemaakt van verschillende soorten staal die passen bij de wensen in verschillende vakgebieden. Kort samengevat is het Allround mes een betrouwbare keuze voor dagelijks werk, terwijl het Performance mes een langere levensduur heeft en Edge juist extra scherp is.

Het haakmes is specifiek ontworpen voor vloerleggers en heeft een haak voor efficiënt snijden van vloermaterialen. Staal van topkwaliteit, high-tech geslepen, meer scherpte en een langere levensduur maken Stamina de beste keus voor uitzonderlijk veeleisend snijwerk. Ervaar maximale precisie en controle wanneer je door sterke materialen snijdt zoals brandwerende gipsplaten en extra sterk glasvezelmateriaal.

Eenvoudiger messen wisselen

Hoewel het gebruikelijk is dat utiliteitsmessen ruimte voor extra messen in het handvat hebben, is het toch vaak vrij omslachtig om een nieuw mes te plaatsen. Om dit proces nog makkelijker te maken worden alle reservemessen van Hultafors verpakt in een handige dispenser met springveer en ruimte voor 10 messen.

De dispenser past in de handgreep van de utiliteitsmessen van Hultafors, zodat een scherp mes altijd onder handbereik is en de efficiënte van vakmensen wordt verbeterd. Bovendien zijn de dispensers voorzien van een kleurcode op basis van functie (zie de gids voor utiliteitsmessen van Hultafors). Het is dus gemakkelijker en minder tijdrovend voor een vakman om het juiste blad te kiezen.

Bewaar oude messen voor een veiligere werkplek

Gebruikte messen, waar laat je die? Een slimme functie van alle Hultafors dispensers is de bewaarruimte voor gebruikte messen aan de achterkant van de dispenser. Je plaatst het gebruikte mes gewoon in de achterkant van de dispenser. Zo zorg je ook dat de werkplek schoon blijft en je voorkomt letsel.

Gereedschap uit dit artikel

graphic