We hebben altijd onze eigen machines moeten bouwen

Wanneer je een pionier en uitvinder bent, is er niemand die je kunt volgen. Daarom zijn we er bij Hultafors zo trots op dat we alles zelf maken. Ook onze machines.

Het is geen geringe prestatie voor een Zweeds bedrijf met een uitvinding uit 1883 om de concurrentie nog steeds voor te zijn. Onze rijke historie, kennis en niet-aflatende streven naar verbetering maken dit mogelijk.

We doen alles zelf

De duimstokkenfabriek van Hultafors heeft maar enkele leveranciers van onderdelen. Vrijwel alle leveringen die in de fabriek aankomen zijn grondstoffen. Naast berkenhout ontvangen we messing banden en rollen staal waarvan we klinknagels, scharnieren en uiteinden maken.

Unieke machines

De productie van duimstokken is een zeer gespecialiseerd proces met behulp van unieke machines die niet verkrijgbaar zijn op de markt. Het is zelfs zo dat vrijwel alle machines die we gebruiken ontworpen en gemaakt zijn in Hultafors door onze eigen bekwame ingenieurs.

Ervaren handen

Ons team vakbekwame ingenieurs en fabrieksarbeiders streeft er altijd naar om de productie van de duimstokken te verbeteren. Dankzij ons nooit aflatende streven om te verbeteren hebben we de productie kunnen stroomlijnen en moderniseren zonder in te leveren op de kwaliteit.

Gereedschap uit dit artikel

graphic