2019-12-03

Hultafors lanceert een kortere, gemakkelijk mee te nemen versie van het MST waterpas

De MST waterpas is het sterkste en de meest gevoelige waterpas van Hultafors. Beide waterpassen bieden de hoogste precisie bij bijvoorbeeld het aanpassen van deuren of ramen.

“MST is een robuuste waterpas ontwikkeld voor werk dat een hoge gevoeligheid vereist, zoals ook regels uitzetten of het plaatsen van deuren, ramen en keukens”, zegt Per Eriksson, Product Development Manager bij Hultafors. “Het model is nu verkrijgbaar in twee lengtes waarbij de kortere versie, MST 75, licht is en gemakkelijk mee te nemen en ideaal voor het meten van deurkozijnen, ramen en keukens. De langer versie, MST 180, heeft drie libellen terwijl de kortere er twee heeft."

Slagvaste bloklibel

Het nieuwe en verbeterde MST waterpas heeft een slagvastte bloklibellen die UV-bestendig zijn en bestand zijn temperatuurveranderingen, en een +30% vergroot lens en lichtgevende reflector voor gemakkelijker aflezen. De vloeistof binnenin is een oliemengsel met lage viscositeit dat bestand is tegen temperatuurveranderingen, ultraviolet licht en statische elektriciteit.

“Een andere finesse zijn de gaten in het profiel die het mogelijk maken om keukenkasten aan muren te hangen. Je schroeft de MST rechtstreeks op de muur, laat de kasten erop rusten tijdens het bevestigen en tenslotte draai je de MST los” zegt per Eriksson.

Sterk en ergonomisch

MST is gemaakt van een sterk aluminium profiel van 100x25 mm en weegt 1180 g/m. Bovendien is de waterpas eenvoudig te reinigen en wordt het geleverd met ergonomische handgrepen voor optimale prestaties.

Gereedschappen uit dit artikel

graphic