2021-09-07

Nieuwe waterpassen en een paar updates

We introduceren in een limited edition een mini digitale waterpas met Bluetooth-interface.

Nu met handgrepen – Waterpas Aluminium PVL Limited Edition

Deze PVL waterpas is uniek. De geïntegreerde handgrepen maken het gebruik van de waterpas nog efficiënter. Extra sterk aluminium profiel met verstevigende ribben voor maximale stabiliteit. Stootvaste FOCUS flacons met vergroting van 60% op drie posities. Hij wordt geleverd in een exclusieve bronskleur om zich te onderscheiden van alle andere waterpassen die er zijn. Zorg dat je er een krijgt voor het te laat is.

Smart Compact Power – Bluetooth digitale zakwaterpas

Innovatie op zijn best, met de Hultafors DPL meet je gradiënten en hoeken met maximale precisie rechtstreeks in je smartphone. Het is een slimme en compacte multifunctionele digitale zakwaterpas die de functies van een waterpas, een hoekmeter en een gradenboog in één apparaat combineert. Hij is slechts 8 centimeter lang, maar wat je ook doet, onderschat het potentieel ervan niet.

Een klassieker met meer kracht - Waterpas Aluminium HVP

We hebben zojuist onze HVP-waterpassen geüpdate met een nieuw robuust profiel en lateraal ingebrachte neodymiummagneten die het meetoppervlak ongemoeid laten en zich gemakkelijk laten reinigen. Het is een van onze klassieke modellen en we zijn blij de grote kracht van neodymiummagneten ervoor te kunnen introduceren.

Slimmer meten met Bluetooth – Digitale waterpas D60

Onze digitale waterpas is nog slimmer geworden met een Bluetooth-interface die is verbonden met de Hultafors Measures-app. Maak een verbinding, meet efficiënter en bespaar tijd. Voor het meten van de hellingshoek in verschillende toepassingen en het overbrengen van de metingen met een klik op de knop naar de smartphone-app. Hij wordt geleverd met krachtige neodymiummagneten geïntegreerd in het profiel.

Gereedschappen uit dit artikel

graphic