2024-01-08

Winkelhaken gemaakt voor precisie en duurzaamheid

Maak kennis met twee nieuwe winkelhaken: de Winkelhaak Pro van aluminium en de Winkelhaak Lichtgewicht van een PC/ABS mix. Beide versies zijn beschikbaar in drie maten: 20, 25 en 30 cm.

Een stuk gereedschap dat gemaakt is met precisie en duurzaamheid in gedachten en dat uitstekend geschikt is voor verschillende toepassingen, zoals de bouw, werkplaatsen en timmerwerk. Het 45 mm brede blad is geschikt voor standaard regelbreedten, terwijl de middellijn van de Winkelhaak Pro markeringen aan beide zijden mogelijk maakt en de efficiëntie en nauwkeurigheid van de meting vergroot.

Our squares features a laser-etched millimeter graduation with high contrast and abrasion resistance, making them suitable for tough working environments and ensuring long-lasting performance.

De winkelhaak is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten en is onder andere voorzien van een gat waaraan een veiligheidskoord kan worden bevestigd of waaraan het gereedschap handig kan worden opgehangen. Dit zorgt ervoor dat de winkelhaak altijd binnen handbereik is, op de werkplek maar ook in de werkplaats.

Gereedschappen uit dit artikel

graphic